Van Holsteijn's

 

Community
K
lushulp

Community Training

Van een club individuën naar een waardevolle community. Hoe pak je dat aan? In de Community Training leer je stap voor stap de basis kennen en leggen we samen de basis voor jouw community!

 
Community Training

Voor wie is de Community Training?

Jij wilt een community starten, maar weet niet waar te beginnen. Of jij hebt een basis staan, maar je leden zijn niet actief. Wat nu?
Met deze online training begin ik bij het begin. In een kleine groep van maximaal 8 deelnemers werken we van de basis naar goede engagement.

Deze training is uiterst geschikt als jij een community voor medewerkers beheert. Maar ook als je een online platform wilt starten voor jouw leden, bijvoorbeeld voor een vereniging of club. Zolang jij weet wie jouw potentiële communityleden zijn, kan ik jou helpen! Als je een community wilt starten om nieuwe klanten te werven, kun je mijn training natuurlijk ook volgen, maar dan zullen sommige onderdelen wat minder relevant zijn.

CommunityTraining

Dit ga je leren:

In online training van 13:00 tot 17:00 leer ik jou en maximaal 7 anderen persoonlijk de kneepjes van het vak bij. Deze onderdelen komen aan bod:

👉 Basisprincipes opstellen
👉 KPI's bepalen
👉 Type platforms en een keuze maken
👉 Ambassadeurs betrekken
👉 Groepen opzetten
👉 Launch/boostplan opstellen
👉 Engagende content maken

🛠️ BONUS! Je ontvangt ook een uniek werkboek waarin je jouw ideeën en learnings kunt opschrijven. Hierin staan per hoofdstuk ook de belangrijkste punten samengevat. Dit werkboek helpt jou na je training met doorpakken!

Volg de Community Training

Je leert alles over het starten én boosten van jouw community voor maar

699ex btw

Houd mij op de hoogte van komende trainingen 👇

Vul je mailadres in en stuur je een mail wanneer de volgende training gepland is. Ik zal je mailadres verder niet gebruiken voor spammige zaken, beloofd!

Je kunt me ook mailen voor een training op maat.

Elke klus, groot of klein, bel Van Holsteijn

Over Renée, de Community Klushulp

Ik ben Renée, bouwjaar 1988 en met mijn laptop in mijn gereedschapskist inmiddels vijf freelance community-jaren op de teller. 

Online interne community’s zijn de smerende olie in organisaties. Samenwerkingen gaan soepeler, interactieve communicatie makkelijker.
Ik heb bij de 14 (interne) community’s die ik heb gebouwd en onderhouden ervaren dat het enorm waardevol kan zijn en het veel kan opleveren. Voor zowel de organisatie als de leden van de community. Mits het met de juiste aanpak gebeurt.

Na een gedegen plan stroop ik mijn mouwen op voor een praktische, creatieve en energieke aanpak. Met een goede basis, sterke lancering, een vinger op de statistieken en betrokken community management ga ik aan de slag!

Ook hulp nodig bij jouw community? Begin met een volledige training, neem mijn community content af, boek een spreekuur of mail me voor al je andere vragen. Bellen mag natuurlijk ook: 0622718148.

A je to!

Zij schakelden de Community Klushulp in:

Makro
T-Mobile
D-Reizen
Vereniging Nederlandse Gemeenten
The Next.Gen
The Freelance Qommunity
Arcade wonen
Top